uitzendwerk belangrijk

Het belang van uitzendwerk

5x waarom uitzendwerk zo belangrijk is voor jou

Dat jouw werk als held belangrijk is, dat weten wij bij TaskHero natuurlijk allang! Jij bent onze held omdat jij bijdraagt aan de ontwikkeling van onze opdrachtgevers. Door jouw flexibiliteit en kwaliteiten kunnen onze opdrachtgevers groeien. En jij ook! Want wanneer de opdrachtgevers groeien, kan jij mee in deze groei. Meer leuke opdrachten voor jou! Maar het uitzendwerk is ook belangrijk voor jouw ontwikkeling. Hieronder geven wij vijf redenen waarom iedereen zou moeten werken als uitzendkracht.

1. Je ziet verschillende opdrachtgevers

FC Utrecht, Glory Gala en het circuit van Zandvoort, wat hebben deze evenementen gemeen? Dat jij als uitzendkracht van TaskHero hier kan werken! En om nog een mooi evenement toe te voegen aan het rijtje, jij kan werken bij hét evenement van 2020: King of the Court. Eén van de voordelen van werken als uitzendkracht is dat jij voor de meest variërende opdrachtgevers mag werken. En daar zitten dus deze toffe evenementen en nog veel meer exclusieve klussen – waar je normaal niet snel binnenkomt – bij! Door de grote variatie aan klussen, is iedere werkdag anders. 

2. Je kan jouw eigen vaardigheden ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers

Het werken als uitzendkracht biedt jouw veel verschillende opdrachtgevers. En iedere opdrachtgever is anders. Hierdoor zal jij als uitzendkracht je bij iedere opdrachtgever anders moeten opstellen. En dat brengt de nodige vaardigheden met zich mee. Maar hierdoor ontwikkel jij jezelf. Zo word jij als uitzendkracht flexibeler en kun jij je steeds sneller aanpassen naar de situatie. Maar door de grote diversiteit aan klussen kan jij ook totaal iets nieuws proberen en daarmee nieuwe dingen leren. Heb jij altijd gewerkt in de horeca, maar wil je een keer in een magazijn werken? Dat kan!

3. CV opbouwen

Wanneer jij werkt bij veel verschillende opdrachtgevers, kan jij veel verschillende vaardigheden ontwikkelen. Je wordt een echte allrounder. En dit is wat opdrachtgevers graag zien. Iemand die weet waar hij het over heeft en graag de handen uit de mouwen steekt. De werkervaring die jij opdoet tijdens jouw werk als uitzendkracht is erg waardevol voor jouw toekomst. 

4. Je bouwt aan jouw eigen netwerk

Bij iedere opdrachtgever leer je weer andere mensen kennen. Andere uitzendkrachten, maar ook mensen van de organisatie zelf. Zo bouw jij aan jouw netwerk. Netwerken is een belangrijk onderdeel van de huidige maatschappij. Een netwerk kan namelijk in de toekomst nieuwe mogelijkheden voor jouw creëren. Mensen die nu nog geen invloed hebben, kunnen dit in de toekomst wel krijgen. Maar ook kan het opbouwen van een groot netwerk, bijdragen aan jouw mensenkennis. 

5. Kans op een vaste baan

Wist jij dat 40% van de uitzendkrachten aan een vaste baan komt via een van zijn opdrachtgevers? Nu hoor ik je denken, misschien ik ook wel. En ja, die kans is er zeker! Heb je al een opdrachtgever in gedachten waar je graag in vaste dienst zou willen gaan? De gouden tip van ons van TaskHero: zet je beste beentje voor, bewijs jezelf en sleep die vaste baan binnen!

Werken als held

Ben jij nog geen held bij TaskHero? Meld je dan vandaag nog aan en kom werken bij de tofste opdrachtgevers! Ben jij al held bij ons? Vul dan jouw beschikbaarheid in, zo ben jij beter vindbaar voor opdrachtgevers. Dit betekent: meer leuke klussen voor jou!

Geplaatst in Aan de slag als Held.