werken als gastvrouw/gastheer

Klus van de maand: Werken als Gastvrouw/Gastheer

Daar is hij weer: de Klus van de Maand! Ben je op zoek naar een leuke bijbaan waarbij je alle gasten ontvangt en in de watten legt? Dan heeft TaskHero voor jou de baan als Gastvrouw/Gastheer

Wat is een Gastvrouw/Gastheer en wat doet deze precies?

Een Gastvrouw/Gastheer ontvangt u gasten op een professionele en vriendelijke manier. Daarnaast zijn ze het aanspreekpunt voor de gasten, delen ze bijvoorbeeld promotiemateriaal uit en ontvangen ze de gasten aan de deur. Een Gastheer/Gastvrouw is ook in staat om zijn of haar gasten te adviseren over de gerechten en dranken op de menukaart. Naast het bedienen verzorgt de Gastvrouw/Gastheer de mise en place; de voorbereidende werkzaamheden, waardoor bijvoorbeeld het diner later op de avond vlekkeloos kan verlopen. Maar ook het indekken en poetsen van bestek, het vouwen van servetten en het klaarzetten van gebaksbestek hoort bij de mise en place.

 Werken als Gastvrouw/Gastheer bij TaskHero

Lijkt het jou leuk om te werken als Gastvrouw/Gastheer? Dan ben je bij TaskHero aan het goede adres! Wij hebben regelmatig leuke klussen voor Gastvrouwen/Gastheren!

 

Geplaatst in Aan de slag als Held.