Werken als Administratief medewerker

 

Werken als Administratief medewerker

Belangrijk bij de functie van Administratief Medewerker is dat je het leuk vindt om met andere mensen samen te werken, een goed organisatievermogen hebt en dat je ook onder druk goed gestructureerd en accuraat kan werken.

Wat zijn je werkzaamheden als Administratief Medewerker?

Als Administratief Medewerker verricht je administratieve en ondersteunende taken, van het beheren van de agenda, klaarzetten van vergaderzalen tot het ontvangen van binnenkomende telefoontjes.

De functie van Administratief Medewerker valt uiteen in drie deelfuncties:

  • Secretaresse: bij deze deelfunctie ben je vooral bezig met het opstellen, uitwerken en afhandelen van schriftelijke en mondelinge communicatie.
  • Receptionist/Telefonist: hierbij ligt de nadruk op het ontvangen van bezoekers en het afhandelen van alle inkomende en uitgaande telefoontjes.
  • Bedrijfsadministratief medewerker: bij deze deelfunctie houd jij je vooral bezig met archivering, debiteurenbeheer en verwerking van formulierenstromen.

Werken als Administratief Medewerker bij TaskHero

Dus kan jij goed werken in een team, je zaken goed structureren, je prioriteiten stellen en ben je opzoek naar een baan als Administratief Medewerker? Dan ben je bij TaskHero bij het goede adres!

 

Werken als Administratief medewerker