Hoe werkt TaskHero?

Flexibele (bij)baan

Wij zijn TaskHero! Het flexbureau dat anders is: persoonlijker, flexibeler en gericht op wat jij wil! Vanuit hartje Utrecht bieden wij klussen aan door het hele land. TaskHero heeft voor jou de meest flexibele (bij)baan van Nederland! Om deze reden kun jij altijd een passende klus uit kiezen. Kiezen? Vraag je je af. Klopt! Jij bepaalt waar en wanneer je wilt werken bij TaskHero. Ideaal als je naast je studie wat bij wil verdienen, een tussenjaar hebt of het gewoon überhaupt fijn vindt om je eigen tijd in te kunnen delen. Door de jaren heen heeft TaskHero gewerkt met 450 verschillende opdrachtgevers en meer dan 2400 helden. Hero ⇒ helden, snap je hem ;). Altijd genoeg leuke collega’s om mee te werken dus!

TaskHero heeft met 450 verschillende opdrachtgevers en meer dan 2400 helden gewerkt, altijd genoeg leuke collega’s dus!

Visie van TaskHero

Wij van TaskHero geloven dat je alleen iets kan leren door het uiteindelijk ook echt te doen. Beginnen met je eerste vaste baan en nog geen ervaring? Dit zal je als held bij TaskHero niet overkomen. Het voordeel van flexibel werken in verschillende branches is dat  je er al snel achter komt wat je leuk vindt, wat bij je past en bezit je uiteindelijk een indrukwekkend gevarieerd CV. Wij zijn van mening dat je hier uiteindelijk veel aan hebt. Ben je uiteindelijk afgestudeerd en weet je wat je wil? Dan stroom je bij TaskHero door naar het Werving & Selectie team waar zij samen met jou een passende baan vinden.

Onze werkwijze

Ondanks dat onze planners (benieuwd naar ons team, check het hier) op kantoor wel van een kletspraatje houden kun je op ons online platform heel makkelijk zelf een klus accepteren of afwijzen. Je kunt vanaf je eigen bank bekijken of er een klus open staat op de dag dat jij wilt werken en deze net zo makkelijk accepteren of afwijzen. Ook achteraf je uren en reiskosten doorgeven gaat allemaal gemakkelijk en online.

Op ons online platform kun je heel makkelijk zelf een klus accepteren of afwijzen

Wat voor werk kun je bij ons doen

Bij ons kun je dus altijd verschillende soorten klussen doen. De ene dag een promotieklus, de andere dag in de horeca en de volgende dag administratieve werkzaamheden op een kantoor. Wij krijgen vaak van onze helden te horen dat de afwisseling het extra leuk maakt. Spreekt het flexibele van TaskHero je aan, maar zou je liever vast op een klus willen staan? Dit bieden wij ook aan! Welke van de twee opties je ook aantrekt, TaskHero denkt met je mee.

Bij TaskHero werken we met vier afdelingen:

Wat je voorkeur ook is, wij helpen je aan de leukste klussen!

Hoe word ik held bij TaskHero

Dat is heel simpel! Vul het inschrijfformulier in en je wordt zo snel mogelijk gebeld door één van de medewerkers van het Flexkrachten team. Zij maken samen met jou een afspraak voor een kennismakingsgesprek. TaskHero zorgt er op deze manier voor dat je zo snel mogelijk aan het werk kunt.