Retail

 

 

Retail

Wil jij als retailmedewerker aan de slag? Of je nu wel al ervaring hebt opgedaan in deze sector of juist nog niet; in de retail zijn er genoeg kansen om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. TaskHero biedt je deze kans. Wij hebben regelmatig grote retail projecten door het hele land en verwelkomen je graag in ons retail team.

Als retailmedewerker ben je omringd door enthousiaste en jonge mensen, die stuk voor stuk gemotiveerd zijn om de beste verkoopresultaten neer te zetten. Je werkt samen met een gezellige groep collega’s en er zijn vaak verschillende mogelijkheden om door te groeien.

Werkzaamheden als winkelmedewerker

Als de klanten de winkel binnen stappen, ben jij degene die de klant welkom heet. Je stapt erop af en vraagt waar je hem of haar mee van dienst kunt zijn. Met enthousiasme biedt je hen de beste service. Jouw grote glimlach en de strak ingerichte winkel zijn het visitekaartje van het bedrijf. Daarnaast vul je het magazijn aan of handelt de administratieve werkzaamheden netjes af. Je voelt je verantwoordelijk voor de winkel en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Aan het eind van de dag zorg je ervoor dat de kassa geteld is en de winkel helemaal aan kant is.

Retail functies die wij aanbieden zijn:

Lijkt jou dit ook leuk? Bekijk onze retail vacatures,