Werken als Shopmanager

Werken als Shopmanager

Ben jij commercieel ingesteld en heb het in je om een team de managen? Dan zou een baan als shopmanager wellicht wat voor jou zijn! Ontdek hier wat de functie shopmanager inhoudt en hoe je bij ons aan de slag kunt.

Wat zijn je werkzaamheden als Shopmanager?

Als shopmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de hele winkel; denk aan het regelen van de inkoop, beheren van voorraden tot de administratie en klachtenafhandeling. Je doet het werk niet alleen, vaak heb je een heel team van verkoopmedewerkers waar jij leiding aan geeft.

Als shopmanager kun je aan de slag bij verschillende soorten zaken; bijvoorbeeld een mode-, sport-, computer- of dierenwinkel. Vooral de grote winkelketen zoeken vaak een shopmanager. Het is belangrijk als shopmanager dat je een commerciële instelling hebt, verantwoordelijk bent en gestructureerd te werk gaat.

Werken als Shopmanager bij TaskHero

Ben jij op zoek naar een baan als shopmanager? Dan ben je bij TaskHero aan het goede adres! Wij hebben meerdere parttime en fulltime retail vacatures door het hele land. Ben jij geïnteresseerd en denk je dat je in aanmerking komt voor deze mooie functie? Schrijf je dan in!