Werving & Selectie

Werving & Selectie

Waarom Werving & Selectie via TaskHero?

TaskHero biedt naast tijdelijke (bij)banen ook vaste functies aan. Service, snelheid en persoonlijk contact is waar wij voor staan. De zoektocht naar de perfecte baan nemen wij voor jou uit handen. Wij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wij zijn er om jou te helpen. Jij hoeft enkel te vertellen wat je graag wilt en waar jij blij van wordt! Nog een plus is dat wij uiteenlopende bedrijven als klant hebben en hierdoor niet alleen kijken binnen één bepaalde branche. Wij kunnen dus zowel op inhoud als werkomgeving de match maken met als doel dat jij blij en vol energie naar je werk gaat.

Wanneer je op zoek bent naar een specifieke baan in je afstudeerrichting kan je deze vraag bij ons neerleggen

Let’s do it! Hoe gaan we van start?

  •  Wij komen graag met je in contact. Wie ben je, wat heb je gestudeerd en welke richting wil je op? Klik hier en voeg je CV en korte motivatie  toe dan nemen wij contact met je op voor een (telefonische) kennismaking;
  •  Wij maken een op maat gemaakt profiel voor je aan en zoeken daar een passende functie bij;
  •  Wij stellen je voor bij onze klant en zorgen ervoor dat jij vol vertrouwen het gesprek in gaat. Je kunt dus ook een stuk coaching van ons verwachten;
  • Champagne! Jij start aan je droombaan!

In vier stappen helpen wij jou dus aan een vaste baan! Wacht niet langer en neem contact op met Team Werving & Selectie.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling hebben wij een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Onze klanten vragen ons bijvoorbeeld voor functies als:

Of functies als

Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 030 260 00 87.