Flexibele (bij)baan

 

Flexibele (bij)baan

Ben jij op zoek naar een goedbetaalde en flexibele baan of bijbaan? Wil je graag naast je school/studie wat bijverdienen, heb je een tussenjaar of trekt een baan met veel afwisseling je in het algemeen aan? Afdeling flexkrachten is perfect voor jou! Het Flexkrachten team is altijd op zoek naar nieuwe helden vanaf 15 jaar die het leuk vinden om verschillende klussen op te pakken.

Waarom flexibel werken bij TaskHero?

Jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel je werkt! Ideaal wanneer je soms een rustige en soms een drukke periode hebt. Je kunt bij één van de medewerkers van team Flexkrachten precies aangeven wat voor klussen je graag wil doen. Op basis van wat jij wilt word je in een poule geplaatst. Je wordt dan online alleen voor de klussen uitgenodigd die jij leuk vindt.

Jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel je werkt! Ideaal wanneer je een rustige en soms een drukke periode hebt

Eén van de grote voordelen van het werken als flexkracht is de enorme variatie aan werkzaamheden. Je kunt hier precies ontdekken wat jij leuk vindt en waar je talenten liggen: “jong geleerd is oud gedaan”. Zodra je bent afgestudeerd staat het Werving & Selectie team voor je klaar om een passende baan te vinden. Door je opgedane werkervaring bij TaskHero heb je al een goed beeld van wat jij wilt doen.

Soorten klussen

Welke klussen kun je precies doen als flexkracht? Denk aan opdrachten voor: