Werken bij Central Park Voorburg

 

Central Park Voorburg is gelegen in de mooie groene omgeving net onder Den Haag. In deze mooie sprookjes omgeving vind je een landhuis gebouwd in de 18e eeuw.
Dit landhuis wordt gebruikt als boutique hotel, restaurant, bar en evenementenlocatie. Het restaurant is net gerenoveerd, waar zij ook een mooi groot terras hebben inclusief een buitenbar!
Voor deze toffe locatie zoeken wij nog een Restaurant Manager, een Frontoffice medewerker en bedieningsmedewerker. Voor meer informatie over Central Park Voorburg kijk op centralparkvoorburg.com en scroll naar beneden om naar de vacatures te gaan!

Vacatures

Als bedieningsmedewerker ben jij onder andere het aanspreekpunt voor de restaurantgasten tijdens hun lunch of diner. Jij vindt het leuk om de gasten hun restaurantbezoek zo speciaal mogelijk te maken!

Als restaurant manager krijg jij energie van het leiden van jouw team en zorgen dat alle gasten lekker in de watten gelegd worden. Het restaurant is jouw domein!

Als frontoffice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de gasten. Jij gaat ervoor zorgen dat het aan niets ontbreekt tijdens hun verblijf bij Central Park en bent bereid om net dat beetje extra te geven waardoor de gasten met een glimlach weer het hotel verlaten!

Locatie

 

Oosteinde 14
2271 EH Voorburg

 

Contactformulier