Contact

Neem contact met ons op

  Postadres

  TaskHero B.V.
  Proostwetering 41

  Privacy

  Vanaf 25 mei is de nieuwe Europese privacywet van kracht. Wij hebben als uitgangspunt om uw persoonsgegevens volgens AVG voor u als sollicitant, bezoeker of gebruiker van TaskHero.nl volgens de juiste maatstaven te beschermen. Door het inschrijven op onze website kiest u er vrijwillig voor om ons informatie te verschaffen. Wij zullen deze informatie alleen gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid en met een nadrukkelijk doel.

   Algemene voorwaarden
   Privacy statement

  Veelgestelde vragen

  Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier. Je wordt dan zo snel mogelijk gebeld door één van de medewerkers van de afdeling Flexkrachten. Zij maken dan met jou een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier kan jij zo snel mogelijk aan de slag!

  Bij TaskHero werken we met flexibele uren. Je kunt dus zelf bepalen hoe vaak, waar en wanneer je werkt. Er is wel een mogelijkheid om bij sommige klussen meer vaste dagen te werken. Dit hangt helemaal af van jouw voorkeur. Afgestudeerd en behoefte aan een vaste baan? Neem een kijkje op onze vacatures pagina.

  Dat is geen probleem. Je kunt bij TaskHero zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt.

  Dit hangt helemaal af van wat jouw voorkeur is . Als je graag afwisseling in de opdrachten of werkzaamheden wil is dit een optie. Als je liever vast bij een opdrachtgever wil werken kan dit ook.

  Buiten je eigen woonplaats krijg je van TaskHero je reiskosten vergoed.

  Dit is geen probleem! TaskHero organiseert horeca trainingen voor helden die graag in de horeca willen werken.

  Dit kan zeker. Als je contact opneemt met onze werving en selectie afdeling kunnen zij je helpen zoeken naar je gewenste baan in je afstudeerrichting.

  Routebeschrijving