De Helden van Kantoor: Marinka

De Helden van Kantoor: Marinka

De Helden van Kantoor: Marinka

Een gat in de planning is zo gedicht als het aan Marinka ligt. Marinka is een pittige powervrouw die wel van aanpakken weet. Naast haar studie Weddingplanner is ze als held op ons kantoor verantwoordelijk voor de planning en het vullen van de klussen. Hierbij is zij de schakel tussen de helden en de opdrachtgevers. In deze blog stellen we Marinka voor.

Hoe ben je bij TaskHero terecht gekomen?

“Al sinds ik klein was, wilde ik een zakenvrouw worden. Ik heb hiervoor als leidinggevende in de horeca gewerkt. Maar na een tijdje ging ik op zoek naar een baan met meer regelmatige uren. Ik ben Tessa (eigenaresse TaskHero) tegengekomen bij de Business Club van FC Utrecht. Ik dacht: “Wie niet waagt, die niet wint” en ben op haar afgestapt. In eerste instantie wilde ik als recruiter aan de slag. Maar ik kwam er achter dat ik veel sneller actie en reactie nodig had en ben als planner aan de slag gegaan.” 

Wie niet waagt, die niet wint.

Wat is jouw superkracht?

Mijn geheugen. In mijn functie moet je snel kunnen schakelen en daarbij is het handig als je weet waar je het over hebt. Om de gesprekken soepel te laten verlopen, zorg ik er voor dat ik kan vertrouwen op mijn geheugen. Die werkt soms sneller dan de computer.”

Hoe ziet een dag op kantoor eruit?

“Mijn werkdag begint al voordat ik op kantoor ben. Het eerste wat ik doe als ik wakker word, is het checken van mijn mobiel. Zo kan ik een inschatting maken van wat ik kan verwachten als ik op kantoor ben. Als ik alle berichtjes gelezen heb, kan ik me rustig klaar gaan maken.” 

“Het leuke van mijn functie is dat elke dag er anders uitziet. Soms sta ik in contact met de opdrachtgevers en soms meer met de helden. Vooral wanneer er nieuwe klussen gevuld moeten worden, ben ik druk aan de telefoon. Daarom zorg ik altijd voor een glaasje water op mijn bureau, om mijn stembanden goed te smeren.”

Waar zie je jezelf over 5 jaar? 

“Als zakenvrouw. Ik weet goed wat ik wil en hou van aanpakken. Dit jaar ga ik mijn studie afronden en wil in het vakgebied van mijn studie gaan werken. Dit wil ik combineren met mijn werkzaamheden bij TaskHero. We zijn een snelgroeiend bedrijf en ik zie hier een mooie mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen.”

Zie jij jezelf ook bij ons op kantoor werken? Kijk dan op www.taskhero.nl of wij momenteel een passende vacature voor je hebben. We kijken er naar uit om van je te horen.

Geplaatst in Aan de slag als Held.