Blog flexibele bijbaan

Voor elke Held een klus: De flexibele bijbaan

De ideale flexibele bijbaan

Geld te weinig maar de ideale flexibele bijbaan nog niet gevonden?

 

Veel voorkomend probleem

Het is een veel voorkomend probleem voor studenten: druk met studeren, vooral nu de studies weer net begonnen zijn. Helaas word je wel geconfronteerd met een zo goed als lege bankrekening. Je agenda staat echter wel van de eetafspraken, borrels en oja, nog even studeren tussendoor. Gelukkig heeft TaskHero dé oplossing voor jongeren: de flexibele bijbaan!

 

Flexibele bijbaan


TaskHero heet niet voor niks een flexbureau. Bij TaskHero wordt flexibel gewerkt: je werkt voor de klussen die je zelf wilt. Zo is het mogelijk om bij TaskHero niet alleen aan de slag te gaan als promotiemedewerker, maar onder andere ook als horecamedewerker, magazijnhulp en als hostess. Je geeft zelf aan in welke branches jij vol enthousiasme aan de slag wilt.

 

Verschillende klussen


Bij TaskHero is het mogelijk om te werken op kleine partijen zoals bijvoorbeeld horecamedewerker bij bruiloften, als promotiemedewerker bij grote merken of als horecamedewerker op festivals. Je kan het zo gek nog niet bedenken! Van alles is mogelijk.

 

Zelf je beschikbaarheid invullen


Druk met je studie? Geen probleem! Bij TaskHero werk je wanneer jij daar tijd voor hebt. Op www.taskhero.nl geef je zelf je beschikbaarheid aan door deze data aan te vinken. Op basis van deze beschikbaarheid word je gevraagd voor klussen. Kan je toch niet? Geen enkel probleem: geef je beschikbaarheid een update op TaskHero.nl en we zijn op de hoogte. Op www.taskhero.nl is TaskHero altijd bereikbaar.

 

Zelf kiezen of je een opdracht echt wilt


Is een opdracht toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel op beschikbaar? Geen enkel probleem. Er wordt altijd aan je gevraagd via taskhero.nl of jij beschikbaar bent voor een bepaalde klus. Wil je niet? Dan weiger je de opdracht. Zo flexibel is TaskHero!

 

Oftewel: wacht niet langer!


Word flexibele Held bij TaskHero en werk wanneer jij kan! Schrijf je hier in: https://www.taskhero.nl/registreren-als-held

Geplaatst in Aan de slag als Held.