Winkelmedewerker Almere

Zo ziet een dag als retailmedewerker er uit!

Zo ziet een dag als retailmedewerker er uit!

Als je als retailmedewerker aan de slag wil, is het handig om te weten hoe een werkdag er over het algemeen uit ziet. Of je nu wel al ervaring hebt opgedaan in deze sector of juist nog niet; in de retail zijn er genoeg kansen om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Als retailmedewerker ben je omringd door enthousiaste en jonge mensen, die stuk voor stuk gemotiveerd zijn om de beste verkoopresultaten neer te zetten. Je werkt samen met een gezellige groep collega’s en er zijn vaak verschillende mogelijkheden om door te groeien.

9:00 Dagstart

Je begint met de dagstart. Onder het genot van een kop koffie bespreek je met het team wat de doelen zijn voor die dag en hoe deze behaald gaan worden. De taken voor de de worden verdeeld en er wordt even gezellig bij gekletst. De dag kan beginnen!

11:00 Alles loopt op rolletjes

Je bent volop aan het werk. Als de klanten de winkel binnen stappen, ben jij degene die de klant welkom heet. Je stapt erop af en vraagt waar je hem of haar mee van dienst kunt zijn. Met enthousiasme biedt je hen de beste service. Jouw grote glimlach en de strak ingerichte winkel zijn het visitekaartje van het bedrijf.

12:30 Lunchtijd

Even op adem komen: het is pauze! Tijd om jezelf even wat rust te geven en met collega’s te kletsen onder het genot van een lekkere lunch.

13:00 Weer aan de slag!

Na de lunch heb je weer voldoende energie om de klanten tot dienst te zijn. Je vult het magazijn aan, helpt klanten in de winkel verder of handelt de administratieve werkzaamheden netjes af. Je voelt je verantwoordelijk voor de winkel en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

16:00 De laatste loodjes

De laatste uren gaan in. Je begint met het aan kant maken van de winkel voor de volgende dag. Ook zorg je ervoor dat de laatste producten de winkel uit vliegen. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat ze met een glimlach én hun nieuwe aankopen de winkel tevreden verlaten.

17:30 Tevreden naar huis

Het is tijd om naar huis te gaan. De kassa is geteld, de winkel is weer aan kant gemaakt en je sluit het pand netjes af.

Schrijf je in bij taskhero!

Zie jij zo’n dag als retailmedewerker helemaal zitten? Neem gerust contact op met TaskHero, want wij helpen je graag aan een leuke baan in de retail. Bel ons via 030-2600087, mail via [email protected] of ga naar www.taskhero.nl.

 

Geplaatst in Aan de slag als Held.