student werken bij TaskHero

Waarom werken als student via TaskHero?

Werken als student bij TaskHero, de flexibele bijbaan voor jou als student

Als student ken je het waarschijnlijk wel. Overdag ben je druk met je studie, je rooster wisselt iedere week en om te ontspannen ga je ’s avond naar de leukste feestjes en evenement. Maar hoe zorg je ervoor dat er geld in laatje komt zodat je deze leuke dingen kan blijven doen? Ome DUO “geeft” je al een zakcentje, maar eigen geld verdienen is ook wel lekker toch? In deze blog vertellen wij jou hoe en waarom jij zou als student zou moeten werken bij TaskHero.

1. Flexibiliteit

Wanneer jij komt werken bij TaskHero als uitzendkracht, houd jij de flexibiliteit die jouw studie van jou vraagt. Je geeft via onze app eenvoudig jouw beschikbaarheid door. Heb jij een drukke en stressvolle tentamenweek voor de boeg? Dan zet je jezelf op niet of beperkt beschikbaar en kun jij je volledig focussen op je studie. Is je tentamenweek voorbij en wil je graag wat extra bijverdienen? Dan zet je je beschikbaarheid omhoog en kunnen wij jou extra inplannen voor klussen.

2. Ervaring door te werken als student

In onze eerdere blog vertelde wij jou al hoe belangrijk werkervaring is. Bij TaskHero heb jij veel verschillende mogelijkheden om dit op te doen door het ruime aanbod aan klussen. Behalve jouw werkervaring, brengt het werken als uitzendkracht meer voordelen voor de ervaring op jouw CV met zich mee. Toekomstige werkgevers zijn blij met flexkrachten. Weet jij waarom? Als flexkrachten ben jij flexibel en kun jij snel schakelen tussen verschillende situaties. Dit is een eigenschap die werkgevers erg kunnen waarderen. Op app.taskhero.nl houden wij jouw werkzaamheden bij, zo heb je altijd een up to date CV bij de hand.

3. Je leert wat je wel en niet leuk vindt tijdens het werken als student

TaskHero is actief in veel economische sectoren van Nederland. Boffen voor jou! Want omdat wij zo breed inzetbaar zijn, zijn onze klussen dit ook. Als held bij TaskHero kun jij van alle walletjes mee-eten. Door de verschillende branches of beroepen die jouw interesse hebben eens van dichterbij te bekijken, weet jij later beter wat jij wél en niet zoekt in een baan. 

4. Je bouwt aan een netwerk wat jou later kan helpen bij een baan

Een grote variatie aan klussen, betekent ook een grote variatie aan mensen die jij leert kennen. Het opbouwen van een netwerk kan in de toekomst voordelig voor jou uitpakken. Misschien is één van de mensen die jij nu leert kennen, later wel opzoek naar een nieuwe collega en kan hij of zij jou aan een baan helpen. Wist jij trouwens dat 40% van de uitzendkrachten een baan aangeboden krijgt door één van zijn opdrachtgevers? Misschien heb jij het geluk ook wel aan jouw zijde!

5. Je wordt deel van de TaskHero-familie

Wanneer jij komt werken bij TaskHero, ben jij niet één van de zovelen. Je bent onderdeel van onze familie. Wij kennen jou. Je bent geen nummertje. Voor ons ben jij van grote waarde. Daarom kijken wij naar wat belangrijk is voor jouw ontwikkeling. Op basis van jouw wensen, kijken wij welke klussen aansluiten op jouw ontwikkeling. 

Ben jij overtuigd op zoek naar deze manier van werken als student? Meld je aan via deze link en dan spreken we je snel.

Toch op zoek naar een vaste baan? Kijk dan hier eens: https://werkenbij.taskhero.nl/vacatures/

Geplaatst in Aan de slag als Held.